Orthodoxe Parochie Heilige Simeon de Mirreschenker

Блог пост / blogpost

Parochiaal

God helpe u, dierbare parochianen!

Onze parochie bevindt zich op een belangrijk kruispunt en het is meer dan ooit nodig dat we allemaal deelnemen aan het leven en werk van de parochie, zodat we kunnen slagen in het behouden van wat met veel moeite door de jaren heen is opgebouwd en uiteindelijk een belangrijke stap zetten naar het verkrijgen van onze eigen kerk, die een levende bron van het Woord van God zou zijn en de levensader die nodig is voor het voortbestaan van onze kinderen hier in de vreemde.

Daarvoor is het nodig dat we allemaal een kleine inspanning leveren en een maandelijkse parochiale bijdrage van €10 of meer betalen, afhankelijk van wat ieder zich kan veroorloven.

God zal niet kijken naar hoeveel we hebben gegeven in vergelijking met anderen, maar in verhouding tot onze mogelijkheden. De twee munten van de weduwe kunnen groter zijn in de ogen van de Heer dan iemands hele rijkdom.

Maar het zou zeker belangrijk zijn dat ieder van ons bijdraagt aan de kerk van God, zelfs met een minimaal bedrag, want alles wat we aan de Kerk van God geven is eigenlijk het zaad dat veelvoudige vruchten brengt voor degene die het zaait.

God beloont elke inspanning rijkelijk en alles wat we doen voor de Heer en voor onze naasten zal niet verloren gaan in eeuwigheid.

Daarom vraag ik iedereen die tot nu toe geen parochiale bijdrage heeft betaald om te beginnen met betalen en zo zichzelf in te bouwen in het leven van de Kerk en zich aan te sluiten bij de namen van de stichters en donateurs voor wie we bidden bij elke Heilige Liturgie en zo Gods zegen over zichzelf en hun huizen af te roepen.

Namens de parochie en de kerkraad dank ik iedereen die tot nu toe trouw en toegewijd hun parochiale bijdrage heeft betaald en ook diegenen die vanaf nu zullen beginnen met betalen…

Namens de parochie en de kerkraad dank ik iedereen die tot nu toe trouw en toegewijd hun parochiale bijdrage heeft betaald en ook diegenen die vanaf nu zullen beginnen met betalen…

Moge God uw elke inspanning en bijdrage vermenigvuldigen en zegenen en u rijkelijk belonen met goedheid voor alles wat u hebt bijgedragen aan Zijn huis, of het nu uw bijdragen, uw werk, uw zang, uw aanwezigheid bij de Heilige Liturgie en elke goede daad, goed woord en goede gedachte is.

Met liefde in Christus, uw

priester Krsto Stanišić

подели објаву / deel de blog

Повезане објаве / gerelateerde posts